alla på bordet_MG_0771
Leija Leija

SE* Wendeltassens Leija är en ragdollflicka född 2012. Hon är brunmaskad och en väldigt mysig och kelig tjej. Planen är att det ska bli kattungar under 2017.

Cedric Cedric

Int. Ch. S*Bebble´s Doll Big Daddy är en vacker ragdollkille född 2013. Han är utställd med väldigt bra omdöme och är så här långt Internationell Champion.  Han är en blåmaskad bicolour. Vi kallar honom Cedric till vardags, en stencool kille med pondus. Supersocial. Pappa till ett antal kullar och ungarna verkar ärva hans fantastiska personlighet.

Tiger J Tiger J


Husses prinsar, Bowie och Tiger J. Två mycket busiga och sociala killar. Bowie är helvit, men har två olikfärgade ögon. Tiger J är den svarta, stora pampiga killen. De är födda 2010 och syskon. De är alltid med när husse är ute och promenerar med hundarna. 

Bowie BowieHusses prinsar, Bowie och Tiger J. Två mycket busiga och sociala killar. Bowie är helvit, men har två olikfärgade ögon. Tiger J är den svarta, stora pampiga killen. De är födda 2010 och syskon. De är alltid med när husse är ute och promenerar med hundarna. 

Dixie Dixie

Dixie, är inte som andra, vi är inte riktigt säkra på att hon är en katt, mer ett ufo. Hon är mer högt än lågt, älskar att smyga på och attackera hundarna. Sover gärna i pappersåtervinningen, bär runt på saker och är allmänt skum. Men väldigt snäll. Född 2001

Vackra fina Ch Raggadish Otira, är vår vackra ragdolldam född 2014. Hon är en står personlighet som är otroligt social. Vi har ställt ut henne lite grand och hon har fått extremt vackra vitsord och är Champion. Vi har tagit en kull på henne och "Daddy/Cedric" som blev fantastiskt fin. Otira älskar att umgås, nästan lika mycket som hon älskar mat.
Dutchess Dutchess

Det går inte att skriva om våra katter utan att ha med legendatiska Dutchess. Även om den här vackra kattdamen har flyttat från gården och bor tillsammans med vår dotter på annat håll har hon gett oss flera otroligt fina kattungar och hon är så speciell. Det finns bara en Dutchess.

Oakheart´s Amazing Katniss är vår egen uppfödning. Pappa är "Daddy/Cedric" och mamma är Otira.
Katniss är född 2015 och än så länge har vi inte ställt ut henne. Hon är otroligt vacker, lik mamma på många sätt och vis. Har mammas superblå ögon.  Planen är att så småningom ta en kull kattungar också efter Katniss.