alla på bordet_MG_0771

Vår vackra, fina quarterhingst Chic Diesel Olena är född 2003. Han har ett hjärta av guld och ställer upp på såväl tävlingsbanan som ponnyridning. Han har tillsammans med Amanda Ekblom vunnit ett flertal SM-medaljer och två EM.

Izzie och Ozzie är två förtjusande ponnier av rasen British  spoted pony. Båda är inkörda och inridna och tricktränade. Izzie är den busigaste av de två. Hon har självförtroende som få och en härlig attityd.Hon är född 2008. Ozzie "lillebror". är väldigt snabbtänkt och gillar att träna/leka.
Han är född 2009. Båda två är uppfödda av stuteri Belekima/Lena Möller. Vi gör då och då små föreställningar med dem. Håll utkik i aktivtetskalendern.

Viggo, vår vita sagohäst, är den snällaste av alla snälla. Han jobbar som ponnyridningshäst under sommaren och är mycket populär. 

Heza Peppy Cat är en quartervalack född  2001. Han är väldigt snäll och påhittig. Han har tävlat mycket och har vunnit flera SM-medaljer.Peppy gillar inte när det är för tyst och stilla omkring honom, då hittar han på något själv. Utbrytarkung och "hitte-på-expert" med massor av humor.
Peppy är fantastisk med barn och har bland annat tävlat i showmanship med den här lilla killen på bilden ( Loke). De vann.

Rummel är snäll, smart, begåvad kille som flyttade hit 2012 för att hjälpa till med ponnyridningen. Han gillar att jobba och älskar att lära sig nya saker. Vi har även börjat trickträna honom lite grann.
Han är ett russ som född 2002.