alla på bordet_MG_0771

Vår fina get Mika är en afrikansk dvärgget född 2013. Hon är en smart liten tjej som älskar att lära sig nya saker. Hon och hennes kompis Mika uppträder både på Pannkaksladan och andra ställen. Här ses hon tillsammans med Albin Ganovic på Cabare Candy Club.

Vår fina Doris är "one of a kind". Hon är född 2013 och en otroligt charmerande dam. Hon älskar människor och vill alltid vara i centrum. Doris är med på alla upptåg och först i ledet när det händer något nytt. Nyfiken och lättlärd. En riktig diva. Känd från Cabaré Candy club bland annat.

Mimmi, vår högt älskade Grand old lady, är en lantrasget född 2010. Hon börjar få lite grå strån i pannan, men är fortfarande pigg och påhittig. Hon kan alla trick som smågetterna kan, men gör dem bara när hon själv har lust.

Prins Oscar flytade till oss i början på 2018. Han är en bagge, ett värmländskt skogsfår född 2017. Han har inga horn, bara små, små stumpar Han är väldigt mysig och snäll.

Bella är Alvas dotter och är född 2011. Hon kom till av ett misstag.. pappa gick på p-stavar, men uppenbarligen fungerade det inte så bra, så en dag kom Bella. Förlossningen var kämpig och Bella var i stort sett dödförklarad, men plötsligt kom andningen igång igen. Nu har vi en stabil, lugn och sansad Bella som är otroligt lik sin mamma.

Vilda, är ett riktigt mysfår. Hon älskar att bli ompysslad och kramad och kliad. Vilda är ett värmländskt skogsfår och var ganska skygg i början när hon flyttade hit. Nu är hon världens mest keligaste och socialaste får. Älskar skogspromenader med matte.