alla på bordet_MG_0771
Pannkaksladan i Höganäs har öppet:
Lördagar och söndagar 11.30-17.00 Köket stänger kl 16.
Från och med den 19 augusti 2019 är vi endast öppet helger, alltså lördagar och söndagar kl 11.30-17.00 till och med helgen 12-13 oktober 2019.

Därefter stänger vi någon vecka men öppnar igen hela V44 då vi förvandlas till Spökladan.
Såväl mat som spökpromenader och andra aktiviteter måste förbokas på mail mums@pannkaksladan.se eller sms 0708-64 66 08. Läs mer om detta på förstasidan.

I december kommer vi att ha julbord igen. Beroende på väder har vi öppet minst en eller två helger. Måste bokas om du vill komma och äta vårt spännande julbord. Läs mer om detta på förstasidan.

Välkomna
Köket stänger som vanligt en timme innan hela anläggningen stänger enligt ovan.

Välkomna

Alla djuren på Pannkaksladan

Djuren på Pannkaksladan tillhör vår familj. Vi har ingen djurpark, det är våra djur, högt älskade, och som fanns här redan innan Pannkaksladan startade. Våra besökare kan hälsa på våra djur, men det är på djurens villkor. Ingen får gå in till djuren utan vår personal - därför arrangerar vi djursafaris. Då får du en chans att hälsa på alla djuren under ordnade former och samtidigt lära dig mer. Välkommen!
Har du frågor om oss eller våra djur kan du maila eller ringa

Nedan visas flera bildspel från vårt tvådagars sportlovsläger 2014 då 11 barn gästade oss med övernattning och massor av hjälp i två dagar!

loading...
loading...
loading...
Några av våra fina kaniner
Diesel, vår underbara quarterhingst
Doris, världens busigaste get
Dior, vår lilla åsneflicka som fyllde tre år 2015