alla på bordet_MG_0771
Pannkaksladan i Höganäs har öppet:
Lördagar och söndagar 11.30-17.00 Köket stänger kl 16.
Från och med den 19 augusti 2019 är vi endast öppet helger, alltså lördagar och söndagar kl 11.30-17.00 till och med helgen 12-13 oktober 2019.

Därefter stänger vi någon vecka men öppnar igen hela V44 då vi förvandlas till Spökladan.
Såväl mat som spökpromenader och andra aktiviteter måste förbokas på mail mums@pannkaksladan.se eller sms 0708-64 66 08. Läs mer om detta på förstasidan.

I december kommer vi att ha julbord igen. Beroende på väder har vi öppet minst en eller två helger. Måste bokas om du vill komma och äta vårt spännande julbord. Läs mer om detta på förstasidan.

Välkomna
Köket stänger som vanligt en timme innan hela anläggningen stänger enligt ovan.

Välkomna

Hundmeny - välj storlek så serverar vi din hund vid bordet

Hundmenyer på Pannkaksladan i Höganäs. Vad kan väl vara godare än pannkaka och bacon? Hundmenyer på Pannkaksladan i Höganäs. Vad kan väl vara godare än pannkaka och bacon?
Hundar är alltid välkomna till Pannkaksladan i Höganäs. Men av hänsyn ber vi hundägare att äta ute på verandan och lämna hunden där på grund av bland annat allergier och hygien.

Beställ gärna en Pet Menue i lämplig storlek till din hund så serverar vi den ute vid bordet!

Vi har dessutom en Doggy Saloon med vatten intill ingången till westernbyn Pann Chaparall på stora ridbanan. Där finns alltid färskt vatten till din hund - strax intill finns en vattenkran där man också kan tvätta händerna.

Vi har hundar som gäster så gott som dagligen

Har du fortfarande frågor?
Maila eller ring