alla på bordet_MG_0771
Pannkaksladan i Höganäs har öppet:
Lördagar och söndagar 11.30-17.00 Köket stänger kl 16.
Från och med den 19 augusti 2019 är vi endast öppet helger, alltså lördagar och söndagar kl 11.30-17.00, åtminstone september ut.

Öppet även hela V44 då vi förvandlas till Spökladan.
Såväl mat som spökpromenader och andra aktiviteter måste förbokas på mail mums@pannkaksladan.se eller sms 0708-64 66 08

I december kommer vi att ha julbord igen. Beroende på väder har vi öppet minst en eller två helger. Måste bokas om du vill komma och äta vårt spännande julbord

Välkomna

Vanliga frågor!

Har ni Gluten/mjölk – och äggfria Pannkakor även i buffén?

Ja, vi har minst 10 sorters helt mjölkfria pannkakor i buffén alla de dagar vi har öppet. De äggfria finns både som amerikanska och i vanliga, klassiska tunna pannkakor. Gluten och äggfria pannkakor säger man till om i kassan.
Glutenfria amerikanska pannkakor med och utan smak steker vi själva från och med 2015. Vi kan även erbjuda vanliga tunna glutenfria pannkakor. Allt intoleransutbud beställes i kassan.

Det går bra att äta på buffén även om man beställer in intoleranspannkakor. Det finns angivet på buffén vilka pannkakor som är mjölkfria.
Lyxig meny eller buffe´? Det är frågan när man besöker Pannkaksladan i Höganäs.
Hundar är välkomna på Pannkaksladan i Höganäs. Vi har till och med egen meny för hundar! Hundar är välkomna på Pannkaksladan i Höganäs. Vi har till och med egen meny för hundar!Får hunden följa med?

Ja, självklart. På Pannkaksladan är hunden välkommen, vi vill dock helst att ni sitter på verandan eller i trädgården pga allergi eller hundrädda människor, och vi har faktiskt en egen meny för hundar. De brukar älska vår pannkaka. De ska så klart också vara kopplade och vi förväntar oss att ni visar hänsyn till andra besökare och djur. 
Får barnen äta själva på buffén ?


Nej, tyvärr inte. Vi vill att medföljande vuxna äter för minst 100 kronor. Man behöver förstås inte äta pannkakor, utan kan välja något annat på vår meny. Anledningen till det är att vi tyvärr ofta har problem med gratisätare.


Måste man äta buffé?

Självklart inte, men under högsäsong när vi har som mest folk, mellan 12-15.00 kan vi stundtals ha svårt att hinna med menyer. Är det lugnt ordnar vi självklart det ni önskar, men är köerna långa hänvisar vi till buffén.


Jag tycker inte om pannkakor, vad finns det för mig att äta?

Buffén innehåller så mycket mer än pannkakor, här finns vår populära chiliconcarne, kyckling bacon, stekt potatis, pasta, champinjoncrépes och sallad. Självfallet är pannkakorna den stora grejen på buffén och här finns mellan 10-15 olika smaker. Men vi har mer att erbjuda än buffén. Vi har grillmenyer såsom ribs, kycklingfilé, kycklingspett, kycklingssallad, vegetarisk sallad, hamburgertallrik m.m.


Kan man beställa bara en pannkaka?

Ja, vi har våra så kallade fika-pannkakor och meny-pannkakor. Du kan beställa en eller två pannkakor med grädde eller sylt, men kommer du mitt under rusningstid i högsäsong har vi sällan tid med fika-pannkakorna. Det handlar ju om några få veckor i juli. Övrig tid är det oftast inga som helst problem.

Kan man köpa vin/öl?

Ja det går bra att köpa ett glas vin eller öl till maten. Vi har alkoholrättigheter.

Får man ha med sig egen mat?

Nej, detta är en restaurang. Självklart får ni ha med mat till de allra minsta barnen och självklart värmer vi den maten i micron åt er.

Har du fler frågor går det bra att maila eller ringa

0708/646608 Ulrika Ekblom
0708/604135 Bengt Ekblom
e-post: mums@pannkaksladan.se
besöksadress: Per Ols väg 42, 263 39 Höganäs