alla på bordet_MG_0771

Sov gott Sören

Vi träffades för första gången på en parkering på Grevagården i Skövde för många år sedan. Han var liten, söt och rosa och det var Kärlek vid första ögonblicket. Sören, världens raraste lilla gris.
Snäll, klok och lite mesig men med massor av humor.
Sören älskade att rulla ihop sig i trasmattan vid mina fötter. Han tyckte om att låtsas som om han inte hörde mig och gick åt helt andra hållet. Gick gärna in i hönshuset för att jaga lite höns. Det var kul. Han älskade pannkakor och att bli kliad på magen. Han var en soldyrkare av rang, så fort solen kikade fram låg han där och bara njöt av varenda solstråle.
Sören, vår egen lille gosegris.
Nu finns han inte mer.
Det är tungt att skriva det här, för vi är många som älskade Sören. Han har många vänner/fans över hela Sverige och flera av filmerna med honom i huvudrollen har över miljonen visningar.
Men måndagen den 6 januari somnade han in.
Vi tröstar oss med att han hade ett bra grisliv, att han somnade in omgiven av två av sina favoritmänniskor. Allt gick fort, förmodligen fick han en stroke eller liknande. Vi var med hos honom hela tiden, kliade, masserade och pratade. Allt var väldigt fridfullt och stilla. Han pratade med oss också. Som han brukade göra vår kloka lilla gris.
Och så här är ju livet, men vi fick många, många fina åren med Sören och han lämnar så många, roliga, härliga minnen efter sig.
Och vi är lyckliga som fått ha honom i vårt liv.
Sov gott, lilla griseknoen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila....Lex Laila » Frierier, långväga gäster och pannkakor!:  ”Självklart kommer många från Halmstad..vi släpar med alla vi kan och snackar vit..”

  • Beundrare » Min hjälteman:  ”Finns inte så många som ställer upp som denne man. Håll hårt om honom”

  • Ulrika » Snart öppnar vi!!:  ”HejDenise! Vi har öppet alla veckans dagar och det är faktiskt så enkelt att vi ..”

  • Denise » Snart öppnar vi!!:  ”Hej! Har ni öppet på vardagar under juli månad och i så fall behöver man då boka..”

  • Monica L Tommelstad » Min hjälteman:  ”En sann hjälte :-) eller bara en man som älskar sin fru väldigt mkt <3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln