alla på bordet_MG_0771

Konsten att cykla

Minns ni hur det kändes - den där dagen då ni cyklade själva för första gången? Vinden i håret, farten, doften av asfalten, känslan av oövervinnlighet och frihet. Att kunna cykla själv är lycka och för de flesta av oss på Pannkaksladan en självklarhet.
Majoriteten av oss fick vår första trehjuling i stort sett samtidigt som vi tog våra första stapplande steg. Vi fick vår fina cykel med stödhjul lagom tills vi fyllde 3 år. Längre fram hade vi en mamma, pappa eller syskon som sprang där bak och höll stadigt och tryggt i pakethållaren för att vi inte skulle ramla - och så kom den där dagen när de släppte taget och vi flög fram alldeles själva på vår cykel.
Tror ni minns känslan.
Hos oss jobbar en fantastisk kille som heter Abdi. Ambitiös, smart och målinriktad. Abdi har flytt från krigets Somali, han är 17 år gammal och drömmer om att bli lärare. Abdi har aldrig cyklat. 
Och vet ni vad? Jag kan ha nämnt det någon gång tidigare - vi på Pannkaksladan har världens bästa personal!! 
I höst och vinter har Abdis och hans två arbetskamrater Måns och Petter tränat Abdi i cyklingens ädla konst. Det har regnat, det har snöat och det har blåst, men åh så här har tränats.
Kolla bilden, kolla filmen så förstår ni allt mitt snack om att vi har världens bästa personal.
Det är lycka att kunna cykla men också lycka att vara omgiven av tre killar som de här. (Och läser de det här får jag säkert skäll, de kommer garanterat kasta en och annan konservburk på mig, men det kan jag ta) för vi HAR världens bästa, omtänksammaste personal. 
Och jag är extremt stolt över dem.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila....Lex Laila » Frierier, långväga gäster och pannkakor!:  ”Självklart kommer många från Halmstad..vi släpar med alla vi kan och snackar vit..”

  • Beundrare » Min hjälteman:  ”Finns inte så många som ställer upp som denne man. Håll hårt om honom”

  • Ulrika » Snart öppnar vi!!:  ”HejDenise! Vi har öppet alla veckans dagar och det är faktiskt så enkelt att vi ..”

  • Denise » Snart öppnar vi!!:  ”Hej! Har ni öppet på vardagar under juli månad och i så fall behöver man då boka..”

  • Monica L Tommelstad » Min hjälteman:  ”En sann hjälte :-) eller bara en man som älskar sin fru väldigt mkt <3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln