alla på bordet_MG_0771

God förlorare?

Pannkaksladan har blivit nominerade till årets besöksnäring i Höganäs!
Väldigt roligt och väldigt hedrande. Speciellt med tanke på att det finns så många duktiga och drivna turistföretag här i bygden.
Vinnaren utses på Företagsgalan den 4 mars och visst vore det kul att vinna, men framför allt är vi på riktigt glada att vi är nominerade.
Jag är förvisso en extrem tävlingsmänniska, men jag ska försöka hålla de instinkterna i styr och inte börja tackla omkull representanter från några av de andra nominerade företagen, Vikentomater och Kullabergsguiderna. ( Jajajaja, barnen vägrar fortfarande att spela fotboll med mig för att jag en gång råkade tackla in dem två gånger i en buske under en intensiv fotbollsmatch som JAG VANN!!).
Och det sägs att det inte är så trevligt att spela poker mot mig heller, det finns de som hävdar att jag både är högljudd och aggressiv om jag inte vinner. Nu vinner jag ju nio gånger av tio och skulle jag inte vinna så beror det oftast på att jag har feber eller nässelutslag eller något annat allvarligt som påverkar min förmåga att vinna.
Men jag lovar att ta det lugnt under företagsgalan och glädjas åt den som vinner oavsett vem det blir.
Ahhh, vem försöker jag lura?? Klart vi vill vinna!

(p.s Är det någon som vill ha stryk i Quizkampen kan ni adda Chääfen!)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila....Lex Laila » Frierier, långväga gäster och pannkakor!:  ”Självklart kommer många från Halmstad..vi släpar med alla vi kan och snackar vit..”

  • Beundrare » Min hjälteman:  ”Finns inte så många som ställer upp som denne man. Håll hårt om honom”

  • Ulrika » Snart öppnar vi!!:  ”HejDenise! Vi har öppet alla veckans dagar och det är faktiskt så enkelt att vi ..”

  • Denise » Snart öppnar vi!!:  ”Hej! Har ni öppet på vardagar under juli månad och i så fall behöver man då boka..”

  • Monica L Tommelstad » Min hjälteman:  ”En sann hjälte :-) eller bara en man som älskar sin fru väldigt mkt <3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln