alla på bordet_MG_0771

Världens bästa personal

Ni har nog hört det förut och tror mig kanske inte riktigt, men nu ska jag säga det igen. Vi här på Pannkaksladan har världens bästa personal. De flesta av dem är ganska unga, de flesta av dem går i skolan och jobbar extra här hos oss. Nu på vintern har vi stängt och de har fullt upp med sina skolor, träningar och annat. Och ändå.. ett exempel, idag fick jag mess från två av tjejerna i vår personal. Ida 15 år, befinner sig på Ullared och undrar om hon ska handla något. Köper en vagn full med rengöringsmedel. Ska också sägas att hon inte är den första i personalen som har fyllt kundvagnarna på Ullared med rengöringsmedel åt oss. Tack Sandra, tack Sara.
En timme senare kommer nästa mess, Bengan en annan i vår personal, befinner sig på ett stort varuhus och har hittat skålar som hon funderar på om de inte skulle funka som såsskålar hos oss i buffén. Och det är här i den känslan, i det engangemanget som jag blir alldeles varm i hjärtat. De är lediga från oss, det är några månader kvar tills vi öppnar igen och ändå.. så tänker de på oss, på ladan och på förbättringar till sin arbetsplats. Det kanske låter bagatellartat, men för mig handlar det om så mycket mer. En kundvagn med rengöringsmedel kan symbolisera ganska mycket i det här fallet. Det handlar om att vi har ett gäng fantastiska, entusiastiska, engagerade ungdomar som jobbar hos oss och jag är otroligt glad för dem och jag vill faktiskt att ni ska veta det ni också.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila....Lex Laila » Frierier, långväga gäster och pannkakor!:  ”Självklart kommer många från Halmstad..vi släpar med alla vi kan och snackar vit..”

  • Beundrare » Min hjälteman:  ”Finns inte så många som ställer upp som denne man. Håll hårt om honom”

  • Ulrika » Snart öppnar vi!!:  ”HejDenise! Vi har öppet alla veckans dagar och det är faktiskt så enkelt att vi ..”

  • Denise » Snart öppnar vi!!:  ”Hej! Har ni öppet på vardagar under juli månad och i så fall behöver man då boka..”

  • Monica L Tommelstad » Min hjälteman:  ”En sann hjälte :-) eller bara en man som älskar sin fru väldigt mkt <3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln