alla på bordet_MG_0771

Spännande med Food Evolution

Hört talas om Food Evolution?
Idag har vi varit i Helsingborg på ett väldigt inspirerande första officiellt medlemsmöte. Här möttes aktörer från mat och dryckessektorn. Här var allt ifrån kockar, odlare, bönder, bagare, kostchefer, krögare, kommuner, små och stora restauranger, vinodlare och studenter. Alla med ett stort gemensamt brinnande intresse – mat.
Visionen är att föreningen ska arbeta för att ”nordvästra Skåne ska bli norra Europas ledande och levande centrum för livsmedelsutveckling, upplevelser och kompetensutveckling.”
Kanske lite högtravande ord, men efter att ha varit på det här mötet och hört alla inspirerande, entusiastiska och energiska människor är jag övertygad om att föreningen kommer att lyckas.
Ordförande i föreningen är Christer Paulsson, bosatt här i Kullabygden och för många av oss förknippade med ”Kullaflyg”.
Andra kändisar som är med i styrelsen är Tina Nordström, Rikard Nilsson, Monica Oldsberg och Tommy Paulsson.
Styrelsen består av över 20 personer, alla som ville fick vara med. Gillar den tanken och gillar grundtanken med föreningen att vi i branschen ska samarbeta och här hitta en gemensam plattform.
Målen är stora, men nordvästra Skåne har potential, här finns så många bra restauranger och så många både små och stora leverantörer av kött, grönsaker och dryck.
Spännande och roligt.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila....Lex Laila » Frierier, långväga gäster och pannkakor!:  ”Självklart kommer många från Halmstad..vi släpar med alla vi kan och snackar vit..”

  • Beundrare » Min hjälteman:  ”Finns inte så många som ställer upp som denne man. Håll hårt om honom”

  • Ulrika » Snart öppnar vi!!:  ”HejDenise! Vi har öppet alla veckans dagar och det är faktiskt så enkelt att vi ..”

  • Denise » Snart öppnar vi!!:  ”Hej! Har ni öppet på vardagar under juli månad och i så fall behöver man då boka..”

  • Monica L Tommelstad » Min hjälteman:  ”En sann hjälte :-) eller bara en man som älskar sin fru väldigt mkt <3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln