alla på bordet_MG_0771

Viktig "Gladlåda"

Det finns dagar, som i alla yrken, som är lite tyngre. Missförstå mig rätt, vi har ett fantastiskt roligt jobb som får träffa så många, glada, positiva människor, som får jobba hemifrån vår älskade gård, som har våra djur omkring oss hela tiden. Jag vet att vi är lyckligt lottade och det finns inte en dag som jag inte går in på restaurangen med glädje. Men, som sagt, som i alla arbeten finns det de där lite mindre bra dagarna när fötterna värker och man är trött, trött.

Det är då jag tar fram vår stora ”gladlåda”. Japp, hör har jag hundratals fina, trevliga, härliga omdömen från våra gäster.  Och det gör så gott i själen att läsa till exempel Anne från Hässleholm som skriver ” allt var helt underbart, helt otroligt att ni hade meny för hundarna” eller Anneli från Hishult som berömmer den fantastiska personalen eller alla som är glada och tackar oss för att vi har både glutenfria och mjölkfria pannkakor.

Det ger ny energi och ny glädje.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila....Lex Laila » Frierier, långväga gäster och pannkakor!:  ”Självklart kommer många från Halmstad..vi släpar med alla vi kan och snackar vit..”

  • Beundrare » Min hjälteman:  ”Finns inte så många som ställer upp som denne man. Håll hårt om honom”

  • Ulrika » Snart öppnar vi!!:  ”HejDenise! Vi har öppet alla veckans dagar och det är faktiskt så enkelt att vi ..”

  • Denise » Snart öppnar vi!!:  ”Hej! Har ni öppet på vardagar under juli månad och i så fall behöver man då boka..”

  • Monica L Tommelstad » Min hjälteman:  ”En sann hjälte :-) eller bara en man som älskar sin fru väldigt mkt <3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln