alla på bordet_MG_0771

Inlåst och övergiven

 

Det blir sällan långtråkigt när man har katt. Igår fick maken bryta sig in i vårt sovrum. Japp, det kan låta lite märkligt, men så var det. På insidan befann sig vår ragdoll-kattunge Katniss, högljutt beklagande sin situation. Instängd. Övergiven. Olycklig. Förmodligen kissnödig och hungrig också. Hade hon haft en mobil hade hon nog ringt kris, katternas rätt i samhället och bett att få en ny husse och matte. Men faktum är att vi var helt oskyldiga. Jo, låt vara att vi av misstag förmodligen stängt dörren och inte sett att Katniss smitit in där.  Katniss har sedan på något märkligt vis lyckats låsa in sig själv. Vi får väl hoppas att det var ett misstag.

Förmodligen har hon hoppat upp mot dörrhandtaget för att komma ut och lyckats komma åt låset. Alternativt att hon gjort det med flit för att få lite fart på oss. Ordentligt inlåst var hon i alla fall. Och jamade gjorde hon.

Så husse fick göra en insats värdig vilken inbrottstjuv som helst. Svärande och muttrande tog han sig in via sovrumsfönstret.  Vi kan väl säga så här, det är tur att Katniss är husses lilla prinsessa.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila....Lex Laila » Frierier, långväga gäster och pannkakor!:  ”Självklart kommer många från Halmstad..vi släpar med alla vi kan och snackar vit..”

  • Beundrare » Min hjälteman:  ”Finns inte så många som ställer upp som denne man. Håll hårt om honom”

  • Ulrika » Snart öppnar vi!!:  ”HejDenise! Vi har öppet alla veckans dagar och det är faktiskt så enkelt att vi ..”

  • Denise » Snart öppnar vi!!:  ”Hej! Har ni öppet på vardagar under juli månad och i så fall behöver man då boka..”

  • Monica L Tommelstad » Min hjälteman:  ”En sann hjälte :-) eller bara en man som älskar sin fru väldigt mkt <3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln