alla på bordet_MG_0771

Digital omognad

 

Vi har varit på kurs. Vi får lära oss att se ”digitaliseringens möjligheter” och att bli mer ”digitalt mogna.”

Utbildningen kallas digitalakademin och är väldigt inspirerande. Kursledaren Sara Clifton kan sina saker. Hon gav en rad konkreta råd, ett av dem som hon starkt betonade var ”låt inte din vd börja blogga hur gärna hen än vill”.

Så här är jag. Eftersom jag är vd och får bestämma själv, bestämde jag mig genast för att börja blogga.  Förmodligen får jag diagnosen digital omognad och förmodligen blir jag den första som blir utkastad från kursen.

Men hallå vi på Pannkaksladan är ju lite rebeller.  Ser mig gärna som pannkakvärldens Modesty Blaise.
Etiketter: kurs

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila....Lex Laila » Frierier, långväga gäster och pannkakor!:  ”Självklart kommer många från Halmstad..vi släpar med alla vi kan och snackar vit..”

  • Beundrare » Min hjälteman:  ”Finns inte så många som ställer upp som denne man. Håll hårt om honom”

  • Ulrika » Snart öppnar vi!!:  ”HejDenise! Vi har öppet alla veckans dagar och det är faktiskt så enkelt att vi ..”

  • Denise » Snart öppnar vi!!:  ”Hej! Har ni öppet på vardagar under juli månad och i så fall behöver man då boka..”

  • Monica L Tommelstad » Min hjälteman:  ”En sann hjälte :-) eller bara en man som älskar sin fru väldigt mkt <3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln